Waarom Schilderteam?

Verras je partner

Zij heeft een goede kijk op jullie interieur. Jij hebt niet altijd de tijd om haar wensen te vervullen. Creëer de perfecte dag om je partner te verrassen met een interieur make-over van Schilderteam. Je maakt je er niet makkelijk vanaf, integendeel. Je kunt ons zelfs meehelpen om er binnen één dag iets moois van de te maken. Zo zit je niet eindeloos in de troep en lever je een liefdevolle bijdrage aan de metamorfose. Aan einde van de dag toost je romantisch met elkaar op het eindresultaat. Schilderteam maakt het graag mooi!

Neem contact op voor een offertegesprek.

Verkoop je huis beter met Schilderteam

Misschien staat je woning al een tijdje te koop en heeft u al menig kijker over de vloer gehad. Schilderteam begrijpt dat u uw huis zo goed mogelijk wilt verkopen. Wij frissen in één dag uw woning op zodat het zichzelf weer verkoopt. Neem contact op voor een offertegesprek.

Oud-nieuw 1

Fris je huis op met Schilderteam

Ben je ook toe aan een beetje kleur en vrolijkheid in huis? Fris je huis op met Schilderteam in één dag. Wij geven je huis een facelift . Snel, stylish en jij kunt meehelpen. Vakkundig verven, bijkleuren, het aanbrengen van accentkleuren of ton-sur-ton? Wij geven je huis een nieuwe uitstraling. Neem contact op voor een offertegesprek.

Kleur je interieur met Schilderteam

De nieuw kleurtrends voor 2014, stralend met ‘crispy & fun’, loft uitstraling met ‘brickhouse’, kleurrijk met ‘modern nomad’. Kleur je interieur met Schilderteam in één dag. Kleur kiezen voor je interieur is niet makkelijk . Maar liefst 15% van de Nederlanders stelt de schilderklus uit. Wij assisteren en inspireren u graag. Schilderteam komt langs. Neem contact op voor een intakegesprek.