Vragen

Topkwaliteit. Kan dat wel in één dag?
Jazeker! Wij bereiden elk schildersproject goed voor. Zo komen we bij u langs in plaats van een goedkope offerte te maken op afstand. Onze teamleider beoordeelt ter plekke de haalbaarheid van uw wensen. We werken met een team van professionals. We zorgen voor genoeg handen om de klus in een dag te doen. Door het gebruik van de beste en meest duurzame verven (van Sikkens) op waterbasis kunnen we sneller en in minder lagen topkwaliteit leveren.

Lukt echt elke klus in één dag? 
8 van de 10 klussen hebben we in één dag gedaan. Donkere kozijnen worden in twee lagen watergedragen strak wit in één dag. Als de schilderklus niet in één dag klaar kan zijn, hoort u dit van ons altijd vooraf. Beloven we in één dag, dan doen we het ook in één dag!

Schildert SchilderTeam alles?
Nee. Wij richten ons op muren, plafonds, kozijnen, plinten, deuren en radiatoren. Zo brengen wij een geweldige sfeer in een net opgeleverde nieuwbouwwoning of helpen u met de renovatie van uw bestaande woning.
Wij schilderen geen:
- Meubels en keukendeurtjes
- Vloeren

Schilderen jullie ook de buitengevels?
Nee, wij schilderen alleen binnen.

Plakt SchilderTeam ook behang?
Ja, en we brengen glasvlies aan en sauzen het vlies in de gewenste kleur.

Doet het SchilderTeam ook stucwerk?
Nee. dat laten we over aan de stukadoor.

Wat moet ik zelf doen voordat jullie aan de slag kunnen?
Het is altijd fijn als u alvast de fotolijstjes en andere staande of hangende losse huisraad weghaalt, wij zorgen verder voor alles. Wij verplaatsen meubels en plakken en dekken alles netjes af. U hoeft niets te kopen of vooraf aan te schaffen, wij nemen alles mee.

Kunnen jullie ook alleen de babykamer schilderen?
De ervaring leert dat Schilderteam klussen een minimale grootte hebben van 1000 euro inclusief materiaal. Met plezier frissen wij ook de andere slaapkamers op zodat u een geweldige kraamtijd tegemoet gaat.

Hoe ervaren zijn de teamleden?
Alle teamleden hebben minstens een jaar werkervaring. Ze zijn opgeleid aan de Schildersvakschool en hebben bij meerdere schildersbedrijven praktijkervaring opgebouwd. We hebben niet alleen op schildervaardigheden, maar ook op sociale vaardigheden geselecteerd. Zij zorgen ervoor dat niet alleen u, maar ook uw leefomgeving zo min mogelijk overlast ervaart. We werken volgens het ambachtelijke meester-gezel systeem. De meester, een ervaren en communicatieve schilder begeleidt jonge professionals van de SchildersVakschool uit uw regio. Wij hebben de beste jonge talenten geselecteerd die als gezel gekwalificeerd zijn. U biedt jongeren een kans hun werkervaring uit te breiden. Ervaren, enthousiast en met veel plezier zorgen zij voor een fraai eindresultaat.

Wat is het werkgebied van SchilderTeam?
We zijn op dit moment actief in de volgende regio’s: Leiden, Wassenaar, Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Voorschoten, Alphen a/d Rijn en de Bollenstreek, Noordwijk, Voorhout, Sassenheim, Lisse.

Is SchilderTeam een leerwerkbedrijf?
Ja. Kijk maar bij Savantis

Welk gedoe neemt het Schilderteam me uit handen?
We nemen de juiste kwaliteit en kleur verf mee. Wij zorgen voor voldoende ontvettingsmiddelen, schuurpapier, tape, rollers, kwasten, verzetblikjes, reparatiemiddelen, etc. Kortom, u bespaart uzelf een bezoek naar de bouwmarkt. Na de klus zetten we de meubels weer op zijn plaats, zorgen wij dat kwasten weer schoongemaakt worden en nemen we alle afval mee.