Werkwijze SchilderTeam

  1. Nadat u contact met ons heeft gezocht, neemt de teamleider van SchilderTeam binnen 24 uur contact met u op. Wij plannen een eerste kennismaking waarbij een van onze vakmensen bij u langskomt om van u te horen wat wij precies voor u kunnen doen.
  2. De teamleider inspecteert vakkundig. Al uw wensen worden beschreven in een handzaam document. Van de kleur tot uw specifieke wensen voor het eindresultaat. Zo weet u precies wat wij komen doen en wat u van ons kunt verwachten.
    Aan de hand van dit document zullen wij ook de verf inkopen, alle gereedschap en schilders benodigdheden verzorgen en ons team samenstellen.
  3. Doet u mee? Leuk! Dan noteert de teamleider welke klussen u het liefst doet en berekent hiervoor de korting.
  4. U ontvangt van ons een projectbeschrijving met een prijsoverzicht zonder verdere verplichtingen. Als u ons een getekende opdrachtbevestiging stuurt, plannen we binnen 24 uur samen een geschikte dag waarop we uw project zullen realiseren. Dit kan wat ons betreft binnen een week!
  5. Wij beginnen om 7:30 uur en bespreken eerst het plan voor de dag. Aan het einde van onze werkdag is uw woning weer schoongemaakt, ingericht en toasten we samen op het prachtige eindresultaat.
schilderteam-110

Zo realiseren we je voornemens in één dag! Neem nu contact met ons op voor een afspraak of bel 06 2301 4119